MAMMA MIA! THE PARTY

MAMMA MIA! THE PARTY

Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld! ABBAs låtar tar oss med i en story som utspelar sig på Nikos Taverna där det alltid är grekisk högsommar, oavsett årstid.

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city.  Redo att bli en del av historien? Opa!!

Gimme! Gimme! Gimme! Ja, låt dig väl smaka. Kali orexi!
Väl på plats väntar en läcker trerätters medelhavbuffé med fisk, lamm, kött och vegetariska alternativ. Men du väljer det du vill ha vid bordet och självklart sitter du och vännerna i ditt sällskap samlade. Dryck beställer ni separat under kvällen.

 

Skriv ut ikon
Avgått 2020-03-14

2 dagar

 

Bokas via Stockholmsweekend.

Klicka här >> 2020-03-14