Dalhalla - Kalle Moraeus

Dalhalla - Kalle Moraeus

"Moreaus i Dalhalla" är en unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Gästartister: Loa Falkman, Lasse Berghagen, Ann-Louise Hanson och Emmi Christensson. I Dalarna finns det mycket att se och uppleva och vi passar på att se oss omkring.

Efter förra årets succéföreställningar är det nu klart att Kalle Moraeus återvänder under sommaren 2019 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster. I år har han med sig Lasse Berghagen, Ann-Louise Hansson, Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle.

-Det känns väldigt spännande att få återvända till den kanske finaste scenen i Sverige. Att få stå på Dalhallas scen är en enorm utmaning och att få komma tillbaka är naturligtivs en stor ära. Det är verkligen något som jag och alla mina musiker och artistvänner ser fram emot, säger Kalle Moraeus.

Dag 1 Hemorten – Dalarna 
Vi startar tidigt på morgonen och åker via Örebro till Falun där vi checkar in på vårt hotell. Middag på hotellet innan vi åker till Dalhalla och konserten som börjar 20.00. Vid återkomsten till hotellet blir det en nattmacka. 

Dag 2 Dalarna – Hemorten
Vi äter frukost på vårt hotell innan vi beger oss av mot Nusnäs för att besöka dalahästtillverkningen och se hur de skapar de små klassiska konstverken. Lunchpaus i Mora. Sedan fortsätter vi hemåt efter två upplevelserika dagar i Dalarna.

Skriv ut ikon

2 895 kr / person

Avgått 2019-07-13

2 dagar


I priset ingår
• Bussresa
• 1 övernattning i dubbelrum
• 1 frukostbuffé
• 1 middag
• 1 nattmacka
• Konsertbiljett
• Reseledarservice

Enkelrumstillägg:  250 kr

Påstigningsorter

Vara, Resecentrum 07:50
Järpås Tappen 08:05
Lidköping, Resecentrum hpl R/S 08:25
Skara, Busstation 08:50
Skara Jularodellen 08:51
Skövde, Resecentrum 09:15
Mariestad, Resecentrum hpl N/O 09:50
Hova, Ingo (avstigning Gullspång, Ingo) 10:15

Hotell
Clarion Collection Hotel Bergmästaren
Klassiskt, centralt hotell i Falun