Musikalen She loves me - Jönköping

Musikalen She loves me - Jönköping

Musikalen "She loves me" på Kulturhuset Spira

SHE LOVES ME
Årets musikal 2021 är romcom av bästa märke – en musikalkomedi från Broadways storhetstid. Skratta med, dröm dig bort och känn fjärilarna i magen igen! Storslagen Skandinavienpremiär på Kulturhuset Spira med 15 artister på scen och i orkesterdiket Jönköpings Sinfonietta.

She loves me utspelar sig på 1930-talet i Budapests mest extravaganta kvarter, i ett myller av art deco och elegans. En filmisk upplevelse med oväntade förvecklingar och fantastiska sång- och dansnummer utlovas när dåtidens Tinderliv kommer till liv – live på en scen förvandlad till ett hörn av ett vibrerande, dekadent Europa…

I huvudrollerna ser vi två kärlekstörstande singlar, som arbetar i samma parfymbutik. Båda längtar efter romantik och båda ska komma att hitta den där de anar det minst…Musik och sångtexter i denna charmiga och smarta historia är skapade av radarparet bakom världssuccén Spelman på taket.

You´ve got mail

Manuset baseras på den ungerska pjäsen Parfumerie och ämnet, hur någon någonsin ska hitta rätt i dejtingdjungeln, verkar aldrig gå ur tiden.1963 fick berättelsen sin Broadwaypremiär och gav samtidigt dramatikern Joe Masteroff en Tony Award-nominering (några år senare kammade han hem priset för Cabaret). 1964 sattes She Loves Me upp i West End. 1998 bearbetades den för vita duken i den populära filmversionen You´ve got mail. Då med Meg Ryan och Tom Hanks i rollerna som det osannolika paret.

I ROLLERNA
Amalia Balash – LINDA OLSSON
Georg Nowack – KALLE MALMBERG
Ilona Ritter – NINA PRESSING
Steven Kodaly – JONAS ESKIL BREHMER 
Mr. Maraczek  –  LARS HJERTNER
Ladislav Sipos – PJ PERSSON
Arpad Laszlo – GUSTAV GÄLSNING praktikant HSM
Headwaiter, Kvinna i butik – ÅSA ARHAMMAR 
Servitör – SIMON JALNEFUR LÖÖF, US Ladislav Sipos
Privatdetektiv –  JOHAN HWATZ, US Georg Now

Vi åker från Lidköping via Skara och Skövde till Kulturhuset Spira utan paus. Ombord på bussen erhåller ni en fikapåse. Förtäring av innehållet antingen till eller från Spira. Ankomst till Spira cirka 17.00. Före föreställningen finns det möjlighet att äta en bit mat. Det finns flera restauranger i närheten. Konserten börjar 19.00. Hemresan sker direkt efter musikalen, som är slut ca 22.00.

Tänk på att boka resan snabbt, efterfrågan på biljetter till musikalen är stor! 
 

Skriv ut ikon
2021-10-16

1 dag

I priset ingår:
* Bussresa
* Biljett till Musikalen "She loves me"
* Fikapåse; fralla, frukt, dryck

Kulturhuset Spira
Byggnaden invigdes 2011, och ritades av Gert Wingårdh och Jonas Edblad. Spira ligger centralt, direkt vid Munksjön. Tryck på rubriken för mer information