Vallarna Falkenberg - Alla tiders Åsa Nisse

Vallarna Falkenberg - Alla tiders Åsa Nisse

En ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen

Alla tiders Åsa-Nisse

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Robin Rösehag) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen.

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden.
I Knohult 2020-talet är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård.

Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade föreståndaren Sonja, en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer dom hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans. 

I rollerna ser vi bland andra Jojje Jönsson, Annika Andersson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck

Avresa på morgonen. Vi gör lunchpaus innan vi ser "Alla tiders Åsa Nisse" på Vallarnas friluftsteater, som ligger naturskönt vid Ätran. På området finns restaurangbod och Birgers Bubblande Boogie Bar. Efter föreställningen åker vi tillbaka till respektive hemort.

Föreställning: 15.00 - 17.30 inkl. paus

Preliminära hemkomsttider:
Kungsbacka ca 18.45
Göteborg ca 19.15
Floda ca 19.45
Alingsås ca 20.00
Vårgårda ca 20.15
Vara ca 20.40
Lidköping ca 21.10

Skriv ut ikon

995 kr / person

2022-07-23

1 dag


I priset ingår:
• Bussresa
• Biljett till Vallarnas friluftsteater

Påstigningsorter

Lidköping, Resecentrum hpl R/S 09:00
Vara, Resecentrum hpl A 09:30
Vårgårda, Järnvägsstation hpl X 09:55
Alingsås, Göteborgsvägen7/Pendel-P 10:10
Floda, Preem/CircleK 10:25
Göteborg, Åvägen 42 (Focusgrillen) 11:00
Kungsbacka, Tingberget hpl B 11:30