Bohuslinjen Lysekil - Marstrand, 1 dag

Bohuslinjen Lysekil - Marstrand, 1 dag

Följ med ombord på vackra M/S Sandön längs Bohuslänska kusten för en minnesvärd upplevelse. Vår buss tar dig snabbt och enkelt till kajen där fartyget väntar på oss. Vi njuter av resan och ombord ingår det förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Efter heldagsutflykten tar bussen dig tillbaka till hemorten igen. 

Lysekil, Malö och Flatö, Gullholmen, Kyrkösund, Rönnäng, Marstrand
Ombord på M/S Sandön, ser vi Gullmarsfjorden, Bassholmen, Evert Taubes Flatön, Malö och Snäckedjupet innan innan båten lägger till vid Gullholmen. På Gullholmen kan du uppleva genuin skärgårdsmiljö och bada, strosa längs slingrande gränder eller äta en bit mat på någon av öns restauranger och caféer. Åter ombord fortsätter sedan turen förbi Mollösund, Kyrkösund, Jungfruhålet, Skärhamn, idylliska Rönnäng genom Instö ränna och Albrektssunds kanal innan vi når slutdestinationen Marstrand.

Lysekil - Marstrand
10.00 Båten avgår från Lysekil
11.30 Gullholmen
13.30 Båten avgår från Gullholmen
17.30 Avstigning i Marstrand, bussen väntar på kajen.

Vi kryssar med M/S Sandön som är ett vackert fartyg byggt 1910 på Eriksbergs varv i Göteborg. Hon har sedan dess kört turer uppe i Stockholm, nere i Karlskrona och på senare år trafikerat Göta älv från Karlsborg. Efter 110 år är det nu dags för M/S Sandön att återvända till Västkusten. Med Eriksberg som hemmakaj blir hon en del av den västsvenska och Bohuslänska kustupplevelsen återigen. 
 
Boka in dig och ditt sällskap redan idag och säkra årets båtupplevelse.

Skriv ut ikon

995 kr / person

Avgått 2021-07-20

1 dag

I priset ingår:
• Bussresa
• Kryssning med Bohuslinjen
• Förmiddagskaffe med smörgås
• Lunch
• Eftermiddagskaffe med liten kaka

I samabete med: Resemakar´n

Påstigningsorter

Lidköping, hpl R/S 06:45
Grästorp, Station 07:15