Carola Gospel Jul

Carola Gospel Jul

Följ med till Göteborg för Julkonsert i Scandinavium

Efter en mycket lyckosam sommarturné som publiken tagit emot med vidöppna armar så har energin bara fyllts på mer och mer. Carola bestämde sig under sommaren för att ge ännu ett ansikte till sina 4 Faces under 2023.

Det ansiktet heter Carola Gospel-Jul och kommer att vara fylld av en stor portion glädje, innerlighet och glöd. Alla som varit på Carolas jul i ladan vet precis vad de kan förvänta sig av sann julstämning och i år med äkta gospelsväng. – Min vision för julkonserten är att inte bara själv få glöda & njuta av julmusikens innerlighet från scen utan att få hela publiken att sjunga med i sångerna så att vi blir till en stor kör där alla känner sig sedda och delaktiga.

Jag önskar även uppmuntra publiken att ta med sig en liten julklapp till familjer i Ukraina som samlas in på plats via organisationen Operation aid, säger Carola.

Tillsammans med Magnus Spångbergs orkester och gospelsångare kommer Carola ge några av sina mest älskade julsånger. Missa inte årets höjdpunkt i Carolas firande som sångerska, 40 år på scen!

Vi kommer till Göteborg (ca 16:00) i god tid före föreställningen som börjar 20:00, så det finns möjlighet att äta en bit mat eller att göra ett besök Jul på Liseberg.

Bokningen stängdes 2023-12-16 10:00
Skriv ut ikon

Från 1 295 kr / person

Avgått 2023-12-16

1 dag


I priset ingår:
• Bussresa
• Konsertbiljett

Tillägg

Faktura via post 25kr

Påstigningsorter

Lidköping, Resecentrum hpl R/S 14:00
Vara, Resecentrum hpl A 14:30
Vårgårda, Järnvägsstation hpl X 14:55
Alingsås, Göteborgsvägen 7 15:10